Corporate Login Waarom rechtstreeks boeken ? Ik heb een kortingscode
Home Martin's Grand Hotel

Ontdek onze exclusieve aanbiedingen

Doe uw voordeel met de speciale aanbiedingen van Martin’s Grand Hotel, zowel voor een deugddoende vakantie als voor uw volgende zakenreis.  

Een kamer die perfect bij u past

Charming, Great of Exceptional. Kies de luxe die het beste bij u past. 

Een strategische locatie net buiten Brussel

Martin’s Grand Hotel ligt op 20 minuutjes van Brussel, het Brussel-Zuid Thalys- en Eurostarstation en zowel Brussels Airport als de Brussels South luchthaven (Charleroi).

Een Grand Hôtel in Waterloo

Martin’s Grand Hotel in Waterloo volgt de rijke traditie van hedendaagse ‘grands hôtels’, die industriële sites omvormen tot oases van comfort. Het hotel is ideaal gelegen: vlakbij Waterloo en het zakencentrum “l’Ancienne Sucrerie”, op amper 20 minuten rijden van Brussel.

De architectuur doet modern comfort naadloos aansluiten bij een rijk industrieel verleden. In Martin’s Grand Hotel vindt u een fitnessclub en het restaurant La Sucrerie om tijdens uw verblijf uw innerlijke en uiterlijke ik te verwennen.

Martin’s Grand Hotel is ook de ideale uitvalsbasis om één van de mooiste regio’s van België te ontdekken: Waals-Brabant. Ontdek er plekken die de geschiedenis een andere wending gaven. Het slagveld van Waterloo ligt op nauwelijks vijf minuten van het hotel. U herbeleeft er één van de sleutelmomenten van het hedendaagse Europa. Vakantie is ook ideaal om in de natuur te trekken. Martin’s Grand Hotel ligt op een steenworp van één van de mooiste wouden van België: het Zoniënwoud. Een heel geliefde regio bij golfers, maar ook cultuurliefhebbers en lekkerbekken komen aan hun trekken. Of u nu op stap bent met vrienden, met uw gezin of met zijn tweetjes.

Om de impact op het milieu van zijn activiteiten te beheersen en te beperken, implementeerde Martin's Hotels in 2011 een milieumanagementsysteem (MMS).
Dit milieumanagementsysteem is geïnspireerd op de Emas-norm. Martin's Hotels is van 2012 tot 2020 gecertificeerd geweest door Emas en ontving in 2017 een Emas Award voor zijn managementsysteem.
vooruitstrevend milieumanagement.

Zie de hotelbrochure